Werven, selecteren en detacheren van technici: AMP Services is verantwoordelijk voor het externe personeel en focust zich sterk op VASTE banen. Wij hebben doorlopend contact met interessante, aantrekkelijke opdrachtgevers voor wie wij dan ook dag en nacht op zoek zijn naar (aankomende) professionals met een MTS- of HTS- achtergrond. Heb je meer ervaring dan diploma’s, dan staat de koffie trouwens ook gewoon klaar, wij kijken namelijk verder dan je CV en investeren serieus in mensen en opleidingen.

Anderzijds is AMP Services het aanspreekpunt voor een vaste baan bij AMP zelf. Wij zijn tot op heden erg succesvol en willen dat blijven op het gebied van zowel elektrotechniek, infratechniek als metaalbewerking. Na in nauwelijks zes jaar tijd gegroeid te zijn van vijf naar meer dan zestig personeelsleden, zijn wij meer dan klaar voor de eisen die aan een organisatie als de onze gesteld worden.

Benieuwd of AMP Services voor jou DE uitdaging heeft bij een bedrijf wat eruit springt, neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken, waarbij creativiteit en integriteit voorop staan. Opdrachtgevers die deze eigenschappen op waarde weten te schatten en personeel zoeken wat eruit springt, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Contact

Onze locatie

logo                               


neem contact op
AMP-Group B.V. Intendanceplantsoen 2
5363 VZ Velp (Noord-Brabant)
Telefoon: +31(0)24-3031040
Website: amp-group.nl
Mail: info@amp-group.nl


facebook    linkedin   

 


logo technieknl

Erkend leerbedrijf logo