Installeren

Gebouwen in de utiliteit worden steeds complexer. Smart Buildings. Door de projectmatige aanpak is AMP in staat snel en efficiënt in te spelen op de eisen van u als opdrachtgever, waardoor korte communicatielijnen ontstaan en wij garant staan voor een flexibele opstelling en invulling.

Tijd is geld. Daarom installeren onze monteurs al uw installaties snel, maar uiteraard wel met de grootste zorg en oog voor detail.

Oog voor kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij AMP hoog in het vaandel. Wij zorgen er dan ook voor dat uw installaties voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en voorschriften. AMP beschikt over een eigen onafhankelijke inspectiedienst, die naast de gebruikelijke NEN 1010 inspecties u ook prima van dienst kan zijn bij het keuren van gereedschap en installaties conform de NEN3140.

Bij beëindiging van het project zorgen wij voor een goede en met de uiterste zorg samengestelde documentatie in de vorm van o.a. revisietekeningen. 

Service en onderhoud

Is het project afgerond dragen wij, indien gewenst, het over aan uw technische dienst. AMP is in staat om de installaties voor u te onderhouden en te beheren waardoor u zich volledig kunt richten op uw core business.

Reden genoeg dus om met AMP in zee te gaan.

 

Onze locatie

logo                               


neem contact op
AMP-Group B.V. Intendanceplantsoen 2
5363 VZ Velp (Noord-Brabant)
Telefoon: +31(0)24-3031040
Website: amp-group.nl
Mail: info@amp-group.nl


facebook    linkedin   

 


logo technieknl

Erkend leerbedrijf logo