Over ons

AMP, opgericht in 2013, is actief in Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Noord-Limburg en Zuid-Holland.

De afkorting AMP staat voor Advies, Management en Project-realisatie, de werkmaatschappij AMP Techniek B.V. voert voornamelijk projecten uit op het terrein van openbare verlichting. De nadruk ligt hierin op elektrotechnische werkzaamheden, van installatie tot en met onderhoud. Daarnaast beschikt AMP Techniek B.V. onder andere over een eigen werkplaats ten behoeve van paneel-bouw en verzorgen wij inspecties in het kader van de NEN 3140 en NEN 1010 – certificering.

Wij geloven sterk in scholing en opleiding en werken daarin samen met diverse ROC’s : meerdere van onze medewerkers volgen dan ook een (avond-)opleiding. Wij geloven zonder meer in gestage en gedegen groei, zowel met betrekking tot ons bedrijf als voor wat betreft onze mensen.

De werkmaatschappij AMP Services B.V. bemiddelt technisch personeel op MBO- en HBO-niveau en heeft voor kandidaten een breed scala aan projecten en vaste banen in portefeuille. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en kunnen onze relaties uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling aanbieden. AMP Services B.V. focust op aantrekkelijke werkgevers met goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden, komt graag origineel uit de hoek en staat voor kwaliteit en continuïteit.