Services

Werven, selecteren en detacheren van technici: AMP Services is verantwoordelijk voor het externe personeel en focust zich sterk op vaste banen. Wij hebben doorlopend contact met interessante, aantrekkelijke opdrachtgevers voor wie wij dan ook dag en nacht op zoek zijn naar  ( aankomende ) professionals met een MTS- of HTS- achtergrond. Heb je meer ervaring dan diploma’s, staat de koffie ook gewoon klaar hoor. Wij kijken namelijk verder dan je CV en investeren serieus in mensen en opleidingen.

Anderzijds is AMP Services het aanspreekpunt voor een vaste baan bij AMP zelf. Wij zijn tot op heden erg succesvol en willen dat blijven op het gebied van zowel elektrotechniek als metaalbewerking. Na in nauwelijks drie jaar tijd gegroeid te zijn van vijf naar meer dan vijftig personeelsleden, zijn wij helemaal klaar voor fase 2.

Benieuwd of AMP Services voor jou DE uitdaging heeft bij een bedrijf wat er uit springt? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken, waarbij creativiteit en integriteit voorop staan. Opdrachtgevers die die eigenschappen op waarde weten te schatten en personeel zoeken wat er uit springt, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Ik wil meer weten